Και αυτό για τα ιδιαίτερα

Posted on Posted in Uncategorized

Αγαπημένοι γονείς η ενημέρωση είναι δύναμη. Όταν επιλέγω καθηγητή για το παιδί μου κοιτάω να έχει σίγουρα άδεια διδασκαλίας αρχικά, το αυτονόητο.

Ξαφνικά μόλις άρχισαν να ζητούν φορείς εξετάσεων ΑΦΜ και άδεια εμφανίσθηκαν καθηγητές μαϊμού με χρονιά προϋπηρεσία χωρίς καν άδεια, να διδάσκουν χωρίς καν επάρκεια.

Για να γίνει η πρόσληψη σε ένα σχολείο μαζεύουμε ένα σωρό χαρτιά! Περναμε από συνέντευξη, εκπαιδεύουμε, ενημερώνουμε, πληρώνουμε επιμορφώσεις.

Πως επιλέγεις κάποιον απλά επειδή στον σύστησε η γειτόνισσα ή επειδή σου κάνει τιμή έκπληξη(αυτό και μόνο φωνάζει μακριά!).

Και τώρα βρισκόμαστε στην δυσαρεστη θέση να έρχονται παιδιά Μάρτιο μήνα να γραφτούν σε τμήμα εξετάσεων γιατί αποκαλύφθηκε ότι ο καθηγητής δεν μπορεί να τα δηλωσει σε εξετάσεις λόγω ΑΦΜ ή άδειας ή απλά γιατί αλλά έταζε και τελικά λόγω απειρίας και άγνοιας αποφάσισε να πάει στα σίγουρα και απλά.

Πως περιμένεις εγώ να μπορέσω να σε βοηθήσω 2 μήνες πριν όταν εσύ ήσουν τόσο απερισκεπτος κι ανεύθυνος στην επιλογή σου. Θυμήσου: If you think education is expensive, try ignorαnce.